• Στα πλαίσια των μαθημάτων του τμήματος, πραγματοποιήθηκαν στις προγραμματισμένες  ημερομηνίες 9 και 10 Οκτωβρίου 2005 στο Φυσικοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, η ανακεφαλαίωση της Αξιολόγησης της Σ.Σ. από τον κ. Ιωάννη Κατραμπασά, και η παρουσίαση της μεθόδου Pilates, από τον συνάδελφο κ. Αιμίλιο Κουφό και την γυμνάστρια κ. Ευαγγελία Κουφού.

 • Η συζήτηση με τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Φ  κατά τη διάρκεια του δίωρου που παραχωρήθηκε στα  τμήματα στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της Εταιρείας στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2005 υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από πολλά μέλη για την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση πάνω στα προβλήματα της Σ.Σ., έδωσε την δύναμη στα μέλη της Δ.Ε.  να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2020

  Μαρούσι, 08/03/2020 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις