Συνάδελφε,

Το τμήμα Παιδιού ιδρύθηκε το 1999, για να καλύψει τις ανάγκες όλων όσων εργαζόμαστε στη Θεραπευτική Φροντίδα του Παιδιού. Δηλαδή:

Την επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και συνεχή εκπαίδευση όλων μας. Την προέλκυση νέων συναδέλφων σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο χώρο. Tην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στο παιδί που πάσχει, που έχει αισθητηριακά ελλείμματα ή που εμποδίζεται να αναπτυχθεί.

Γι' αυτό σε καλούμε:

Να μοιραστείς μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία σου, ώστε να οργανώσουμε τα Εκπαιδευτικά Μαθήματα με τρόπο που να καλύπτουν κι εσένα. Να βοηθήσεις στη δημιουργία και οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης. Να λάβεις μέρος στις Ομάδες Εργασίες.

Μας είσαι απαραίτητος/η. Έλα να δουλέψουμε όλοι μαζί. Είναι εξαιρετικά πολύτιμο. Για μας, το παιδί και βέβαια την οικογένεια σου. Εάν το Επιστημονικό σου ενδιαφέρον εστιάζεται στο παιδί, επικοινώνησε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο παρακάτω email.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2024

    ΔΣ 2024 Πρόεδρος 2024: Γεωργία Πέττα Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τιγγινάγκας Α’ Αντιπρόεδρος: Αντωνία Λουρίδα Β’ Αντιπρόεδρος: Ρήγας Δημακόπουλος Ταμίας: Ευαγγελία
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις