Στις  9 & 10 Ιουνίου 2012, θα διεξαχθεί το μάθημα του τμήματος χεριού, με θέμα: "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΝΩ ΑΚΡΟ", με ομιλήτρια την κ. Πολύμνια Νικολαίδου , υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγραμματος του Πανεπιστημιακου Νοσοκομείου ΚΑΡΟΛΙΝΣΚΑ ,στην Στοκχόλμη και μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας.


Το μάθημα θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. " Παύλος Κονιαλίδης",  στην οδό Φλέμιγκ 20 Μαρούσι.Το μάθημα παρακολουθούν, τα μέλη του τρέχοντος κύκλου μαθημάτων και τα ταμειακώς εντάξει παλαιότερα μέλη του τμήματος χεριού δωρεάν.
Ειδική συμμετοχή προσφοράς, λόγω υψηλού ενδιαφέροντος, εκ μέρους των συνδέλφων καθορίζεται ως :

ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΟΥ: 40?
ΔΟΚΙΜΑ ΜΕΛΗ: 20?


Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν τηλ. 210 6891560 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με εκτίμηση

Η Δ.Ε. του Τμήματος Χεριού της Ε.Ε.Ε.Φ.

Η Πρόεδρος

 

 

 

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2020

  Μαρούσι, 08/03/2020 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις