Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση του
Τμήματος Χεριού της Ε.Ε.Ε.Φ.
&
  Μάθημα Τμήματος Χεριού


Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Χεριού της Ε.Ε.Ε.Φ. καλεί τα μέλη της σε τακτική Γενική Συνέλευση, στις 3 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 15:00, στα γραφεία της Ε.Ε.Ε.Φ. (Φλέμινγκ 20, Μαρούσι).
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου  2012, στο Αμφιθέατρο της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.  «Παύλος Κονιαλίδης»  (Φλέμινγκ 20, Μαρούσι) στις 10 π.μ..
Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:
-    Διοικητικός Απολογισμός Τμήματος
-    Οικονομικός Απολογισμός Τμήματος
-    Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γεν. Συνέλευση έχουν μόνο τα μέλη του Τμήματος που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, τόσο προς την Ε.Ε.Ε.Φ., όσο και προς το Τμήμα.  
Με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης, σε προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί και τον Καινούργιο Χρόνο με το κόψιμο της πίτας.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι μετά την Γενική Συνέλευση και την κοπή της πίτας, θα πραγματοποιηθεί το 1ο μάθημα του Τμήματος για το 2012, με θέμα: «Hand Therapy  assessment», με ομιλητές τις κα Γεωργία Πέττα και κα Μαρία Ανδριοπούλου.
Προσκαλούμε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όλα τα μέλη του Τμήματος μας, καθώς και τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Φ., που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες μας.


Για την Δ.Ε. του Τμήματος Χεριού

Η Πρόεδρος                                        Η Γραμματέας
   Γεωργία Πέττα                               Μαρία Ανδριοπούλου


 

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2024

    ΔΣ 2024 Πρόεδρος 2024: Γεωργία Πέττα Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τιγγινάγκας Α’ Αντιπρόεδρος: Αντωνία Λουρίδα Β’ Αντιπρόεδρος: Ρήγας Δημακόπουλος Ταμίας: Ευαγγελία
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις