Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Χεριού της Ε.Ε.Ε.Φ. σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Επιστημονική Εκδήλωση, με θέμα:

«Δυσλειτουργία Άνω Άκρου»

που διοργανώνεται με την Επιστημονική Επιμέλεια της Δ.Ε. του Τμήματος Χεριού,  στις 10 Φεβρουαρίου 2007, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» (τελευταίος όροφος), στην Αθήνα &  ώρα 10.00.

Με την ευκαιρία της συναντήσεως μας θα έχουμε τη χαρά να  γιορτάσουμε μαζί και την έλευση του καινούργιου χρόνου με την καθιερωμένη κοπή της πίτας μας.

Καλούμε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όλα τα μέλη του Τμήματος μας. Προσκαλούμε επίσης, τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Φ. που επιθυμούν να γραφτούν στο Τμήμα, να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν την παραπάνω επιστημονική εκδήλωση, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες τους Τμήματος μας και να εγγραφούν στον νέο κύκλο μαθημάτων μας.

Με τιμή


Η Πρόεδρος                     Η Γραμματέας
      Γεωργία Πέττα          Γλυκερία Γουναροπούλου

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2024

    ΔΣ 2024 Πρόεδρος 2024: Γεωργία Πέττα Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τιγγινάγκας Α’ Αντιπρόεδρος: Αντωνία Λουρίδα Β’ Αντιπρόεδρος: Ρήγας Δημακόπουλος Ταμίας: Ευαγγελία
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις