• Η Γραμματέας μας κ. Ντέμη Σταυροπούλου παραιτήθηκε στις 2 Φεβρουρίου 2005 για προσωπικούς λόγους. Τη θέση της πήρε το αναπληρωματικό μέλος και τέως Ταμίας της Δ.Ε. του Τμήματός μας κα Πέγκυ Τσιμώρη.

 • Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης της 28ης Μαίου 2004 παραδώσαμε το ολοκληρωμένο, λεπτομερές και με ενδεικτικές αναφορές στο περιεχόμενο των μαθημάτων, πρόγραμμά μας, το οποίο είναι διαθέσιμο για όλους τους συναδέλφους και μοιράζεται σε όλες τις συναντήσεις του τμήματός μας.

 • Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, επειδή το έντυπό μας "Έλα κι Εσύ", στο οποίο καταγράφονται το όραμά μας και οι στόχοι μας, συζητήθηκε από τους συναδέλφους με θερμά σχόλια και παρουσιάστηκε από το περιοδικό Θέματα Φυσικοθεραπείας της ΕΕΕΦ, ως ευχάριστη έκπληξη.

 • Η πιθανότητα Συμποσίου Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα τεθεί σε συζήτηση στο Δ.Σ. της ΕΕΕΦ, αφού προηγουμένως έχουμε και τη δική σας άποψη. Δυστυχώς, στο τελευταίο Συμπόσιο δεν είχαμε καμία απολύτως συμμετοχή, επειδή δεν μας ζητήθηκε.

Συνεχίζουμε τις δραστηριότητες της νέας χρονικής περιόδου, με πίστη στο όραμά μας. Είναι ωστόσο προφανές ότι τόσο υψηλοί στόχοι, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν από λίγους. Γι’ αυτό ζητάμε την έμπρακτη συμμετοχή όλων όσων δραστηριοποιούνται στο χώρο της Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας. Τη θεωρούμε πολύτιμη, τόσο για μας, όσο και για το παιδί και την οικογένειά του που ταχθήκαμε να υπηρετούμε με σεβασμό, αγάπη και πραγματικό επιστημονικό ενδιαφέρον

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2024

    ΔΣ 2024 Πρόεδρος 2024: Γεωργία Πέττα Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τιγγινάγκας Α’ Αντιπρόεδρος: Αντωνία Λουρίδα Β’ Αντιπρόεδρος: Ρήγας Δημακόπουλος Ταμίας: Ευαγγελία
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις