Αγαπητοί μας Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 18-19/11/2006 πραγματοποιήθηκε το 2ο κατά σειρά μετεκπαιδευτικό μάθημα του Γ΄ Κύκλου. Το μάθημα αφορούσε την Φυσιολογική Εξελικτική και Αναπτυξιακή Διαδικασία του παιδιού και η παρουσία παλιών αλλά και νέων μελών του Τμήματος ήταν σημαντική.

Αισθανόμαστε καταρχήν την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές που συμμετείχαν στην προσπάθειά μας για συνεχή ενημέρωση, μεταφέροντας μας πολύτιμες επιστημονικές πληροφορίες καθώς και προσωπικές τους εμπειρίες από την επαφή τους με το παιδί που βιώνει τις ποικίλες εκφράσεις της αναπηρίας.

Το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων και το Τμήμα Παιδιού της Ε.Ε.Ε.Φ., στο πλαίσιο του τακτικού μετεκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών τους, διοργανώνουν κοινό μάθημα για τα μέλη τους.

Το μάθημα θα έχει μορφή διημερίδας, και θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαϊου 2006, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL, και στις αίθουσες «Θ Σ Δ» για τις 27 Μαϊου και «Λ Ω» για τις 28 Μαϊου.

Το μάθημα αφορά αποκλειστικά τα μέλη των αντίστοιχων Τμημάτων της Ε.Ε.Ε.Φ.

Στις 5 Νοεμβρίου πραγματοποιηθήκαν οι αρχιαιρεσίες του Τμήματος Παιδιού.

Η συμμετοχή των μελών ήταν σημαντική δίνοντας στη νέα διοικούσα επιτροπή την δύναμη να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της απερχόμενης.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2006. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 4 – 5 Νοεμβρίου 2005 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 8η και τελευταία για το Β΄ κύκλο σπουδών, θεματική ενότητα των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων του Τμήματος, με θέμα: «Παθήσεις του αναπνευστικού – κυκλοφορικού συστήματος στο παιδί και Φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση» με την συμμετοχή της Κα Ειρήνης Πανοπούλου. Η πραγματοποίηση της τελευταίας αυτής ενότητας σηματοδότησε και το τέλος του Β΄ κύκλου μετεκπαιδευτικών μαθημάτων του τμήματος μας. Παράλληλα έγινε και η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης του 1ου και 2ου κύκλου σπουδών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2005 η 7η θεματική ενότητα των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων του Τμήματος Παιδιού, που αφορούσε στις Ρευματολογικές Παθήσεις στην Παιδική Ηλικία & Φυσικοθεραπευτική Παρέμβαση, με τη συμμετοχή της κας Αντιγόνης Σιαμοπούλου και του κου Γιώργου Κιτσούλη.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2020

  Μαρούσι, 08/03/2020 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις