Στις 5 Νοεμβρίου πραγματοποιηθήκαν οι αρχιαιρεσίες του Τμήματος Παιδιού.

Η συμμετοχή των μελών ήταν σημαντική δίνοντας στη νέα διοικούσα επιτροπή την δύναμη να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της απερχόμενης.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος αποτελείται από τα μέλη:

Πρόεδρος: Αναγνωστόπουλος Λάζαρος
Γραμματέας: Νικολούδη Ελισάβετ
Ταμίας: Πρωτονοταρίου Μαρία
Μέλη: Τζαβάρα Λυδία, Ντελή Δέσποινα

Η πρόεδρος της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Παιδιού Μαριέττα Μυλωνοπούλου, παρουσίασε στα μέλη την νέα διοικούσα καθώς και το διοικητικό απολογισμό ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα.

Επίσης ανακοινώθηκε προς μεγάλη μας χαρά και η δημιουργία ενός CD που περιέχει τις σημειώσεις του Α΄ και Β΄ κύκλου μαθημάτων. Η συμβολή της συναδέλφου Μαρίας Πρωτονοταρίου για την δημιουργία αυτού του CD ήταν σημαντική. Το CD διατίθεται στα μέλη στην τιμή των 10 ευρώ.

Η απερχόμενη πρόεδρος πρότεινε περισσότερα εργαστηριακά μαθήματα, σύνδεση με αντιστοίχους ευρωπαϊκούς συλλόγους με στόχο την ενημέρωση, και την ανταλλαγή πληροφοριών, επίσης την διοργάνωση μετεκπαιδευτικού μαθήματος στα Γιάννενα, με θέμα τις ρευματολογικές παθήσεις που αφορούν τα παιδιά, μετά από πρόταση του συναδέλφου Κου Κιτσούλη, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο αντίστοιχο μάθημα του τμήματος.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή την ευχαριστεί για την προσφορά της και υπόσχεται να συνεχίσει με πίστη το όραμα του Τμήματος αλλά και να ευρύνει ακόμα περισσότερο τους ορίζοντες στο ευαίσθητο και δύσκολο κομμάτι της θεραπευτικής προσέγγισης του παιδιού.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ξεκινήσει ο Γ΄ κύκλος μετεκπαιδευτικών μαθημάτων, η πρώτη ενότητα του οποίου ορίζεται περίπου για το πρώτο 10 ήμερο του Μαΐου (θα σταλεί ενημερωτικό εγκαίρως) και καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στους συναδέλφους:

Αναγνωστόπουλος Λάζαρος - Πρόεδρος Δ.Ε. Τμήματος 210-4006411
Νικολούδη Ελισάβετ – Γραμματέας Δ.Ε. Τμήματος 210-2283727

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2020

  Μαρούσι, 08/03/2020 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις