Το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων ανακοινώνει την έναρξη των επιστημονικών του δραστηριοτήτων για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2004 - 2005. Σε αυτές περιλαμβάνονται η έναρξη μαθημάτων της Γ' Εκπαιδευτικής Σειράς, επαναληπτικά μαθήματα για τους συναδέλφους αποφοίτους των δύο προηγούμενων σειρών, ημερίδες ειδικού ενδιαφέροντος κλπ.

Σε ό,τι αφορά την έναρξη μαθημάτων της Γ' Εκπαιδευτικής Σειράς, αυτή ορίζεται για τον Ιανουάριο του 2005, πάντοτε στο χώρο του αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η εμπειρία των προηγούμενων τεσσάρων ετών μας οδήγησε στην αναδιάρθρωση του επιστημονικού προγράμματος αλλά και του τρόπου οργάνωσης των μαθημάτων. Πιο συγκεκριμένα:

 • Θα πραγματοποιούνται έξι (6) αντί δέκα μαθήματα το χρόνο με αντίστοιχη αύξηση των διδακτικών ωρών.
 • Πέρα από το βασικό πρόγραμμα των ομιλιών κάθε μαθήματος θα γίνει προσπάθεια διαδραστικής επικοινωνίας με τους συναδέλφους – ακροατές μέσω ερωταπαντήσεων που θα αφορούν στο θέμα που αναπτύσσεται.
 • Θα γίνεται προσπάθεια παρουσίασης περιπτώσεων (περιστατικών) που περιέχουν στοιχεία παθολογίας σχετιζόμενης με το εκάστοτε μάθημα.
 • Θα δίδεται ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή της παρεχόμενης γνώσης, με εργαστηριακές εφαρμογές κλινικής εξέτασης, τεχνικών διατάσεων, αθλητικού και θεραπευτικού taping, ακτινολογικής απεικόνισης κλπ.

Βασική προϋπόθεση για την έναρξη των μαθημάτων της Γ' Σειράς είναι η εγγραφή στο τμήμα τούλάχιστον 40 συναδέλφων. Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία (κ. Πέππα, 210 6891560) ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.επικοινωνίας της ΕΕΕΦ.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Α’ κύκλου μαθημάτων. Συνεχίστε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΕΦ ή επικοινωνήστε μαζί μας:

 • Γιάννης Κατραμπασάς: 6972850490 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αλέξανδρος Σιδέρης: 6937163163 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2020

  Μαρούσι, 08/03/2020 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις