Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008 των μελών του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων στα γραφεία της Ε.Ε.Ε.Φ., και μετά από γόνιμο διάλογο σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν στο Τμήμα, αποφασίστηκε:

 • Να οριστεί νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος, εφόσον δεν υπήρχε απαρτία μελών.
 • Η νέα Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν  στο πλαίσιο των εργασιών του 22ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Ε.Φ. στις 14, 15 και 16 Νοεμβρίου του 2008.
 • Τα μέλη του Τμήματος καλούνται να παραβρίσκονται το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, στις 13.00, στην αίθουσα  "ΑΘΗΝΑ" του Συνεδριακού Κέντρου της Εθνικής Τράπεζας.

.

 

Το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων, μετά από μια διετή ανάπαυλα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του, ξαναβρίσκει το βηματισμό του. Με γραπτή αίτησή τους προς το Δ.Σ. της Εταιρείας, τα μέλη της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος, ζητούν να οριστεί ημερομηνία εκλογών, να ενημερωθούν τα μέλη του και να κληθούν να εκλέξουν νέα διοίκηση για το Τμήμα.

Έτσι λοιπόν το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Φ. καλεί όλα τα μέλη του Τμήματος σε συγκέντρωση το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 12.00, στα γραφεία της Εταιρείας μας (Φλέμινγκ 20, Μαρούσι), με σκοπό τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος.

Το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων και το Τμήμα Παιδιού της Ε.Ε.Ε.Φ., στο πλαίσιο του τακτικού μετεκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών τους, διοργανώνουν κοινό μάθημα για τα μέλη τους.

Το μάθημα θα έχει μορφή διημερίδας, και θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαϊου 2006, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL, και στις αίθουσες «Θ Σ Δ» για τις 27 Μαϊου και «Λ Ω» για τις 28 Μαϊου.

Το μάθημα αφορά αποκλειστικά τα μέλη των αντίστοιχων Τμημάτων της Ε.Ε.Ε.Φ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων της Ε.Ε.Ε.Φ. εξασφάλισε για τα μέλη του κατ’ αποκλειστικότητα, την απευθείας on line πρόσβαση στο αρχείο του διεθνώς αναγνωρισμένου επιστημονικού περιοδικού Journal of Orthopaedic and Sports Physical Therapy (JOSPT).

H προσφορά αφορά τα μέλη του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων αλλά και υπό προϋποθέσεις όλα τα τακτικά και δόκιμα (φοιτητές) μέλη της Ε.Ε.Ε.Φ.

Ήδη οι πρώτοι 50 συνάδελφοι - μέλη της Εταιρείας που δήλωσαν συμμετοχή, επωφελούνται από την εξαιρετική αυτή συνεργασία.

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση σε μορφή pdf κάνοντας κλίκ στο αρχείο JOSPT.pdf

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την συγκεκριμένη επιστημονική συνεργασία καλέστε τους υπεύθυνους επικοινωνίας:

Ο Β' Κύκλος της Γ' Εκπαιδευτικής Σειράς του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων, ολοκληρώνεται με το μάθημα "Σπονδυλική Στήλη", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στο ξενοδοχείο InterContinental. Παράλληλα, θα απονεμηθούν και τα πιστοποιητικά εξειδικευμένων μαθημάτων της Ε.Ε.Ε.Φ. στους συναδέλφους που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Τμήμα.

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2024

    ΔΣ 2024 Πρόεδρος 2024: Γεωργία Πέττα Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τιγγινάγκας Α’ Αντιπρόεδρος: Αντωνία Λουρίδα Β’ Αντιπρόεδρος: Ρήγας Δημακόπουλος Ταμίας: Ευαγγελία
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις