Το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων, μετά από μια διετή ανάπαυλα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του, ξαναβρίσκει το βηματισμό του. Με γραπτή αίτησή τους προς το Δ.Σ. της Εταιρείας, τα μέλη της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος, ζητούν να οριστεί ημερομηνία εκλογών, να ενημερωθούν τα μέλη του και να κληθούν να εκλέξουν νέα διοίκηση για το Τμήμα.

Έτσι λοιπόν το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Φ. καλεί όλα τα μέλη του Τμήματος σε συγκέντρωση το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 12.00, στα γραφεία της Εταιρείας μας (Φλέμινγκ 20, Μαρούσι), με σκοπό τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος.

Θέλουμε να τονίσουμε την πεποίθησή μας ότι η λειτουργία του Τμήματος Αθλητικών Κακώσεων είναι ζωτικής σημασίας για την Εταιρεία, η οποία έχει χρέος να ανταποκρίνεται στις μεταπτυχιακές, επιστημονικές και εκπαιδευτικές απαιτήσεις των συναδέλφων. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το Τ.Α.Κ. έχει μέχρι σήμερα εκπαιδεύσει 140 συναδέλφους στην αθλητική φυσικοθεραπεία από το 2000 έως και το 2006, ενώ πρωτοστάτησε στην επάνδρωση των Ιατρικών Υπηρεσιών των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2024

    ΔΣ 2024 Πρόεδρος 2024: Γεωργία Πέττα Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τιγγινάγκας Α’ Αντιπρόεδρος: Αντωνία Λουρίδα Β’ Αντιπρόεδρος: Ρήγας Δημακόπουλος Ταμίας: Ευαγγελία
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις