Χαιρετισμός

Καλωσορίσατε στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Προηγμένη Φυσικοθεραπεία» του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.


Πρόκειται για το πρώτο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα αφιερωμένο αποκλειστικά στο χώρο της Φυσικοθεραπείας. Απευθύνεται σε αποφοίτους, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν ισχυρά εφόδια για απασχόληση στο χώρο της Φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, είτε αυτό αφορά τον ιδιωτικό τομέα (εργαστήριο φυσικοθεραπείας, κέντρα αποκατάστασης, ιδιωτικά νοσοκομεία κλπ) είτε το δημόσιο τομέα (δημόσιους φορείς υγείας, νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης, γηροκομεία, ΚΑΠΗ κλπ). Επιπλέον, απευθύνεται σε αποφοίτους οι οποίοι στοχεύουν σε ακαδημαϊκή καριέρα στο χώρο της Φυσικοθεραπείας καθώς αποτελεί το προπύργιο των απαιτούμενων ακαδημαϊκών τίτλων και είναι το πρώτο μεταπτυχιακό στη φυσικοθεραπεία το οποίο είναι στα Ελληνικά και άμεσα αναγνωρισμένο χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.
Η δομή του μεταπτυχιακού προγράμματος βασίζεται στη διεπιστημονικότητα και ενσωματώνει τα αιτήματα και τις προσδοκίες των σύγχρονων φυσικοθεραπευτών όπου η ευρύτητα των γνώσεων και των γνωστικών αντικειμένων που καλύπτει το πρόγραμμα συμπλέκουν και αλληλοεπηρεάζονται. Το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα αντιμετωπίζει τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Φυσικοθεραπείας, τις επαγγελματικές πρακτικές και τους άξονες της επαγγελματικής εξέλιξης ως μια συγκροτημένη ολότητα στο πλαίσιο του σύγχρονου περιβάλλοντος της αποκατάστασης.
Ελπίζουμε να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε σχετικά με το τμήμα μας και τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Φυσικοθεραπεία. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα στην ενημέρωση σας μέσω των ιστοσελίδων μας ή οποιοδήποτε πρόβλημα με τις σπουδές σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Εάν σκοπεύετε να φοιτήσετε κοντά μας, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά και να σας ενημερώσουμε για οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με τις σπουδές σας, καθώς επιθυμούμε να σας εγγυηθούμε σπουδές υψηλών προδιαγραφών με πλήρη αναγνώριση.

Η Διευθύντρια του Π.Μ.Σ.
Καθ. Ελένη Καπρέλη

Επικοινωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Στερεάς Ελλάδας Τμήμα Φυσικοθεραπείας Π.Μ.Σ. στην Προηγμένη Φυσικοθεραπεία
Γραμματεία Δ/νση : 30 χ.λ.μ. Π.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών
Λαμία 35 100
Τηλ : 2231 0 60 176 (-177)
Fax: 2231 0 33945
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2020

  Μαρούσι, 08/03/2020 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις