ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.Φ.

Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος μεταπτυχιακών μαθημάτων του τμήματος ΣΣ, με την πραγματοποίηση του μαθήματος της Κινητοποίησης του Νευρικού Ιστού, στις 14 Δεκεμβρίου 2008 στο Ασκληπιείο της Βούλας με εκπαιδεύτρια την κα Έλενα Ζερβακάκη.

Επίσης στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκε, στον ίδιο χώρο, το 3ο διήμερο της εκπαίδευσης στην Τεχνική του Βrian Mulligan από τον συνάδελφο, κο Αθανάσιο Αδαμίδη, πιστοποιημένο εκπαιδευτή της τεχνικής.

Τα μέλη της Δ.Ε. του τμήματος ΣΣ θέλουν να ευχαριστήσουν τον Α΄ Αντιπρόεδρο της ΕΕΕΦ, κο Σωτήρη Κουράκο, για την συνδρομή του στην παραχώρηση του Φυσικοθεραπευτηρίου του Ασκληπιείου της Βούλας, αλλά και για την συμπαράσταση και διευκόλυνση στην πραγματοποίηση όλων των εργαστηριακών μαθημάτων του τμήματος.

Το τμήμα ΣΣ έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη νέου κύκλου μεταπτυχιακών μαθημάτων διετούς διάρκειας, το πρόγραμμα του οποίου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΕΕΦ.

Επίσης όπως έχει ήδη γίνει συνεννόηση με το ΔΣ της Ε.Ε.Ε.Φ., στα μέλη που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση και παρέδωσαν εργασία θα απονεμηθούν οι Βεβαιώσεις παρακολούθησης, κατά την κοπή της πίτας της Εταιρείας.

Για την Διοικούσα Επιτροπή

του Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ελένη Νιγιάννη Γιάννης Σωτήραλης

 

 

 

 

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2020

  Μαρούσι, 08/03/2020 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις