Αγαπητοί μας Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στις 18-19/11/2006 πραγματοποιήθηκε το 2ο κατά σειρά μετεκπαιδευτικό μάθημα του Γ΄ Κύκλου. Το μάθημα αφορούσε την Φυσιολογική Εξελικτική και Αναπτυξιακή Διαδικασία του παιδιού και η παρουσία παλιών αλλά και νέων μελών του Τμήματος ήταν σημαντική.

Αισθανόμαστε καταρχήν την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές που συμμετείχαν στην προσπάθειά μας για συνεχή ενημέρωση, μεταφέροντας μας πολύτιμες επιστημονικές πληροφορίες καθώς και προσωπικές τους εμπειρίες από την επαφή τους με το παιδί που βιώνει τις ποικίλες εκφράσεις της αναπηρίας.

Για το μάθημα αυτό το τμήμα παιδιού φιλοξενήθηκε σε ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό χώρο, τον «Πολυχώρο Απόλλων» που μας παραχώρησε η Νομαρχία Πειραιά και ευελπιστούμε πως και στο μέλλον θα σταθούν αρωγοί στο έργο μας.

Το επόμενο μάθημα προγραμματίζεται για τα μέσα Φεβρουαρίου 2007, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για το θέμα του μαθήματος έγκαιρα από την ιστοσελίδα της ΕΕΕΦ.

Το Τμήμα Παιδιού περιμένει τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και προώθηση της παιδιατρικής φυσικοθεραπείας να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων.

Με την ευκαιρία των εορτών θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό καινούργιο έτος γεμάτο υγεία και ευτυχία.

Με συναδερφικούς χαιρετισμούς.

Η Δ.Ε. του Τμήματος Παιδιού

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

Αναγνωστόπουλος Λάζαρος 6937446716
Νικολούδη Ελισάβετ 6945785173

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2023

    ΔΣ 2023 Πρόεδρος 2023: Γεωργία ΠέτταΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΒ’ Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία ΣηφακάκηΕιδικός Γραμματέας: Ελισσάβετ ΠτσηΤαμίας: Αντωνία ΛουρίδαΜέλος Πρώην Πρόεδρος:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2020

  Μαρούσι, 08/03/2020 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις