Το περιοδικό "Θέματα Φυσικοθεραπείας" αποδελτιώνεται στη διεθνή βάση δεδομένων Cinahl Plus

Αγαπητέ αναγνώστη,

 Το περιοδικό «Θέματα Φυσικοθεραπείας» μετά από υπερδεκαετή πορεία (13 έτη για να είμαστε ακριβείς), εκδίδει κατά το τρέχον έτος τον έκτο του τόμο. Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Φ., πάντα στα πλαίσια της πολιτικής του για συνεχή αναβάθμιση της φυσικοθεραπευτικής κοινότητας και με σκοπό να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στο φυσικοθεραπευτικά δρώμενα του Ελληνικού χώρου, προχώρησε σε αναβάθμιση του περιοδικού με τις ακόλουθες αλλαγές:

 

 

Τα «Θέματα Φυσικοθεραπείας» εκδίδονται κάθε τρεις (3) μήνες και κυκλοφορούν μέσα στον επόμενο μήνα από το αντίστοιχο τρίμηνο έκδοσης.

ΚΟΣΤΟΣ

Μέλη της Ε.Ε.Ε.Φ.: Δωρεάν
Μη Μέλη: 9? / τεύχος

Στα μέλη της Ε.Ε.Ε.Φ., το περιοδικό αποστέλλεται ταχυδρομικά, δωρεάν.

Αν δεν είστε μέλος, προκειμένου να προμηθευθείτε το περιοδικό, επικοινωνείστε με τη γραμματεία της Ε.Ε.Ε.Φ. (κ. Ειρήνη Πέππα, 210-6891560, από Δευτέρα έως Παρασκευή 17.00 έως και 21.00).

Τα χρήματα μπορείτε, είτε να τα καταθέσετε στην τράπεζα (Alpha Bank:154-002002-002089, o λογαριασμός φέρει την επωνυμία της Ε.Ε.Ε.Φ. για δική σας επιβεβαίωση), είτε να έρθετε στα γραφεία μας (Φλέμιγκ 20, Μαρούσι, πρώτη παράλληλος της οδού του θεραπευτηρίου "Υγεία").

Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε την τράπεζα, τότε θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της τράπεζας μαζί με τα στοιχεία σας (ονομ/μο, δ/νση αλληλογραφίας, τηλέφωνο, email) καθώς επίσης και ποιο τεύχος/τεύχη θέλετε, με τους εξής τρόπους:

 • με γράμμα απλό -κι όχι συστημένο- στην Ε.Ε.Ε.Φ. (Φλέμιγκ 20, Μαρούσι, 15123)
 • μέσω φαξ: 210-6832480
 • μέσω email (το αποδεικτικό τραπέζης ως ψηφιακό αρχείο μέσω scanner) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε κάθε απορία σας είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε.

 


Subscription to Themata Fisikotherapeias/Physiotherapy

 

The journal ?Themata Fisikotherapeias? (Physiotherapy Issues) is a quarterly publication.
 
Cost
Members of the HSSPT: Gratis
Non members: 9 euros/issue
 
The members of the Hellenic Scientific Society of Physical Therapy receive a mailed copy of the journal gratis.
 
If you wish to subscribe to the journal and you are not a member of the HSSPT, you may contact the secretariat (Ms. Eirini Peppa, 00302106891560, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Mon-Fri 17.00-21.00.
 
The subscription fee can be deposited to Alpha Bank (154-002002-002089, account name EEEF), or directly to our offices (Fleming 20, Marousi, 15123, Greece).
 
Please do not hesitate to contact us for any information.

 

 

Ανακοίνωση προς Συγγραφείς

Πληροφορούμε τους συγγραφείς που επιθυμούν να δημοσιεύσουν κάποια εργασία τους στο περιοδικό «Θέματα Φυσικοθεραπείας» ότι από τον Ιανουάριο του 2009 το σύστημα παράθεσης των αναφορών αλλάζει και το περιοδικό υιοθετεί το σύστημα αναφοράς Vancouver. Ζητούμε συγνώμη από όσους συγγραφείς ξεκίνησαν να γράφουν τις εργασίες τους με το σύστημα Harvard και ελπίζουμε να δείξετε κατανόηση για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα Vancouver μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Οδηγίες προς Συγγραφείς στο περιοδικό μας Θέματα Φυσικοθεραπείας.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις