Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Ελληνικό Ινστιτούτο McKenzie, ανακοίνωσε την επιδότηση κονδυλίων για πραγματοποίηση έρευνας που αφορά στη Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία Μυοσκελετικών Παθήσεων.

Για όσους ενδιαφέρονται για χορηγία εντός του 2009, δείτε αναλυτικά παρακάτω.


ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο McKenzie ανακοινώνει την χρηματοδότηση ερευνητικών προσπαθειών συναδέλφων κλινικών.

Η Επιδότηση παρέχεται από το Διεθνές Ίδρυμα Έρευνας για τη Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία (International Mechanical Diagnosis & Therapy Research Foundation ? IMDTRF), τμήμα του Διεθνούς Ινστιτούτου McKenzie.

Το αντικείμενο της έρευνας πρέπει να αφορά στις επιστημονικές ενδείξεις που έχουν σχέση με τις δυνατότητες, τη χρησιμότητα ή/και τους περιορισμούς της Μηχανικής Διάγνωσης και Θεραπείας στις μυοσκελετικές παθήσεις.

 

 

Τα ποσά που διατίθενται κυμαίνονται από 2.000 έως 10.000 δολλάρια.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων ορίζεται η 1η Ιουνίου 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το Ελληνικό Ινστιτούτο McKenzie.

Τηλ.: 210 2289654 Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις