Στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2005 πραγματοποιήθηκε το 10 Διεθνές Σεμινάριο του ΕΛ.Ι.ΟΣ. στο Ξενοδοχείο Capsis στη Θεσσαλονίκη. Η θεματική ενότητα που αναπτύχθηκε αφορούσε τα οστεοπορωτικά κατάγματα ισχίου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας, κλήθηκε να συμμετάσχει στη Συναινετική Συνεδρίαση παραγωγής Κλινικών Οδηγιών και Κατευθυντήριων Γραμμών στην αντιμετώπιση των καταγμάτων ισχίου.

Εκπρόσωποι της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας, της Ένωσης Ελληνων Διαιτολόγων, συζήτησαν επί των νεώτερων δεδομένων που αφορούν στη θεραπεία και την αποκατάσταση των καταγμάτων του ισχίου, προκειμένου να εκδοθούν οι κλινικές οδηγίες προς τους έλληνες επαγγελματίες υγείας για την αντιμετώπισή τους.

Για την Ε.Ε.Ε.Φ. εισηγητής της συνεδρίασης ήταν ο κ. Χρήστος Κομισόπουλος (μέλος του Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.ΟΣ.) και συζητητές οι κύριοι Αλέξανδρος Σιδέρης και Κωνσταντίνος Καλαμπάκας.

Οι κλινικές οδηγίες που προέκυψαν από την Συναινετική Συνεδρίαση αναμένεται να εκδοθούν στο πρώτο τρίμηνο του 2006.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις