Σημαντικότατες αναγγελίες έλαβαν χώρα κατά το 19ο Συνέδριο της Ε.Ε.Ε.Φ. Το Δ.Σ. αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες υλοποίησης ενός ονείρου πολλών ετών και μετά από τις επίμονες παροτρύνσεις της πρώην προέδρου της Ε.Ε.Ε.Φ. κ. Νίκης Βαξάλη μπήκαν οι βάσεις για την θέσπιση της πρώτης υποτροφίας της Εταιρείας για την απόκτηση διπλώματος εξειδίκευσης (Master’s Degree) σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, αξίας 6.000 ευρώ.

Το κόστος της πρώτης υποτροφίας αναλαμβάνει εξολοκλήρου, προσωπικά, ο κ. Πάνος Σκούτας, ιδιοκτήτης της εταιρείας Πανος Θ. Σκούτας Α.Ε.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Φ. ξεκινά τη διαδικασία διαμόρφωσης του πλαισίου των προϋποθέσεων για τη χορήγηση της συγκεκριμένης υποτροφίας, ευελπιστώντας ότι θα είμαστε έτοιμοι να την παρουσιάσουμε στο 20ο επετειακό Συνέδριό μας το 2006.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις