pdf icon ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

Υπό την αιγίδα του Tμήματος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Αθήνας.

Το ΔΣ της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ), μετά από έκλυση πολλών συναδέλφων και φίλων, αποφάσισε να μεταφέρει το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο της την Άνοιξη. Έτσι, το 31ο ετήσιο συνέδριο της ΕΕΕΦ για το έτος 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Απριλίου στο Συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αθηνών με τίτλο «Κινητικός Έλεγχος: Ενσωματώνοντας την Κινητική Μάθηση στη Θεραπευτική Παρέμβαση».


Το γεγονός πως το συνέδριο έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για μας.

Αναφορικά με τη δομή και το περιεχόμενο του συνεδρίου, η θεματολογία που θα αναπτυχθεί θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της επιστήμης της Φυσικοθεραπείας, με ενότητες που αφορούν τον κινητικό έλεγχο και την κινητική μάθηση:

 • Σε παθήσεις του νευρικού συστήματος σε παιδιά και ενήλικες
 • Σε πρωτοποριακές μεθόδους αντιμετώπισης αθλητικών προβλημάτων
 • Σε ιδιαιτερότητες που αφορούν την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Τρίτης ηλικίας καθώς και
 • άλλες ειδικές κλινικές εφαρμογές


Όλοι οι ομιλητές είναι καταξιωμένοι επιστήμονες στο χώρο της Υγείας, διαφόρων ειδικοτήτων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με ιδιαίτερη χαρά το συνέδριο θα φιλοξενήσει τις κεντρικές ομιλίες διεθνών ομιλητών όπως των:

 1. Ingrid Springrova με θέμα: “The Acral Coactivation Therapy and its influence on asymmetric Motor Development in Children”
 2. Elaine Owen με θέμα: “From Stable Standing to Rock and Roll Walking: a Segmental Kinematic Approach to Rehabilitation”
 3. Dawn Skelton με θέμα: “Are your patients sitting too much?”


Σημαντικός σταθμός για τους ομιλητές που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς η Ε.Ε.Ε.Φ στα συμπόσια της , αποτελεί η συμμετοχή του κύριου Στέλιου Κυμπουρόπουλου με θέμα: “Σταθμοί ζωής: από την Ασθένεια στην Αναπηρία και από τη Φυσικοθεραπεία στην Ιατρική”

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και 5 κλινικά εργαστήρια, ως ακολούθως:

 • The Acral Coactivation Therapy in Clinical Practice - Ingrid Springrova
 • From Stable Standing to Rock and Roll Walking: a Segmental Kinematic Approach to Rehabilitation - Elaine Owen
 • Using the Functional Fitness MOT to encourage older adults to be more active - Dawn Skelton
 • Αξιολόγηση και θεραπευτικός σχεδιασμός επικεντρωμένα στο στόχο - Σάββας Μαυρομούστακος
 • Εργαστήριο αξιολόγησης στάσης, κίνησης και λειτουργίας του άκρου πόδα – Γιώργος Τσιριγγάκης, Κώστας ΚυπριώτηςΤο συνέδριο στηρίζεται και στη συμμετοχή πολλών προσκεκλημένων ομιλητών από όλα τα τμήματα Φυσικοθεραπείας των ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας της Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου, τα κλινικά εργαστήρια και τα στοιχεία των ομιλητών θα αναρτώνται στο site της ΕΕΕΦ (www.eeef.gr) και στην σελίδα στο facebook (Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας)

Κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο

Μέλη ΕΕΕΦ 30 €

Μη Μέλη ΕΕΕΦ 60€

Φοιτητές/Άνεργοι 15€

Στρατευμένοι Δωρεάν

Κόστος συμμετοχής για τα κλινικά εργαστήρια

       Μέλη ΕΕΕΦ: Το 1ο εργαστήριο ΔΩΡΕΑΝ

Μη μέλη: Το 1ο εργαστήριο: 40€

Τα 2 εργαστήρια: 70€

Τα 3 εργαστήρια: 100€

Τα 4 εργαστήρια: 120€

        Τα 5 εργαστήρια: 130€

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι περιορισμένη και θα πρέπει να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων για να κλείσετε θέσεις .

Η εγγραφή στο συνέδριο και στα κλινικά εργαστήρια μπορεί να γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΕΕΦ ή στην γραμματεία στο χώρο του συνεδρίου.

Alpha Bank

IBAΝ: GR77 0140 1540 1540 0200 2002 089

(Ο λογαριασμός εμφανίζει την επωνυμία της Ε.Ε.Ε.Φ., για δική σας επιβεβαίωση)

Πάνω στην απόδειξη θα πρέπει να αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας με αιτιολογία: 31Ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΕΕΦ και για τα εργαστήρια το όνομα του ομιλητή (π.χ ΦΩΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - Εργαστήριο : Σάββα Μαυρομούστακου).

Για περαιτέρω πληροφορίες και για να κλείσετε θέση καλέστε στο 210-6891560. Τα γραφεία της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας (ΕΕΕΦ) είναι ανοιχτά ΔΕΥΤ-ΤΕΤ-ΠΑΡΑΣΚ 4-8μμ και ΤΡ-ΠΕΜΠ 10-2 πμ. Διαφορετικά μπορείτε να στείλετε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην σελίδα μας στο face book (FB: Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας)

 

 

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις