Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση - Προκήρυξη Εκλογών

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Χεριού της Ε.Ε.Ε.Φ. καλεί τα μέλη της σε τακτική Γενική Συνέλευση, στις 7 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 18:00, στα γραφεία της Ε.Ε.Ε.Φ. (Φλέμινγκ 20, Μαρούσι).

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010, στο Αμφιθέατρο της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. ? «Παύλος Κονιαλίδης»  (Φλέμινγκ 20, Μαρούσι) στις 10 π.μ..

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

·        Διοικητικός Απολογισμός Τμήματος

·        Οικονομικός Απολογισμός Τμήματος

·        Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού

·        Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

·        Εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δ.Ε. του Τμήματος

·        Εκλογές για την ανάδειξη Εκπροσώπων σε E.F.S.H.T. & I.F.S.H.T.

Η Δ.Ε. είναι 5μελής και υποψηφιότητα μπορούν να βάλουν μέλη του Τμήματος, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Τμήμα τουλάχιστον 1 έτος πριν τις εκλογές. Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων μπορούν να κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών, την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα μέλη του Τμήματος που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, τόσο προς την Ε.Ε.Ε.Φ., όσο και προς το Τμήμα. 

 

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Χεριού της Ε.Ε.Ε.Φ., σε προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πλαισιώσει το πρώτο μάθημα της νέας χρονιάς με την καθιερωμένη κοπή της πίτας μας.

Το θέμα του μαθήματος θα είναι «Αποκατάσταση σε Κακώσεις Βραχιονίου Πλέγματος», με ομιλήτρια την Δρ Σωτηρία Πουλή.

Το μάθημα θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. ? «Παύλος Κονιαλίδης» (Φλέμινγκ 20, Μαρούσι) στις 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10 π.μ..

Προσκαλούμε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όλα τα μέλη του Τμήματος μας, καθώς και τα μέλη της Ε.Ε.Ε.Φ., που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες μας.