Αγαπητέ Συνάδελφε,

Σε προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. που θα πραγματοποιηθεί την 6η Φεβρουαρίου 2005, Κυριακή & ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο "Ledra Marriott", Λεωφόρος Συγγρού 115, Αθήνα, στην αίθουσα ΔΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:

 1. Διοικητικός Απολογισμός για το έτος 2004.
 2. Οικονομικός Απολογισμός για το έτος 2004.
 3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
 4. Εκλογές για τις εξής θέσεις του νέου Δ.Σ. για το έτος 2005: Β' Αντιπροέδρου, Ειδικού Γραμματέα, Μέλους & Μέλους προερχόμενου από την Περιφέρεια.

Με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης, σε προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί και τον Καινούργιο Χρόνο με το κόψιμο της πίτας. Στον τυχερό της πίτας η Εταιρεία «GYMNASTIKA» θα προσφέρει ως δώρο ένα ποδήλατο. Επί πλέον θα κληρωθούν και 10 βιβλία Ελλήνων συγγραφέων με αντικείμενο τη Φυσικοθεραπεία.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Φ.

Ο Πρόεδρος - Γιάννης Κατραμπασάς

Ο Γεν. Γραμματέας - Γιάννης Σωτήραλης

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις