Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου Φοιτητών των τεσσάρων σχολών Φυσικοθεραπείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο διάτημα 20- 22 Μαϊου 2005, στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Η εντυπωσιακή σε όγκο και σε ποιότητα παραγωγή επιστημονικού λόγου από τη μεριά των φοιτητών με την εποπτεία και την καθοδήγηση των καθηγητών τους μας αναγκάζει να κάνουμε τις εξής διαπιστώσεις:

 • Το επιστημονικό επίπεδο των φοιτητών είναι εξαιρετικά υψηλό, σίγουρα υψηλότερο του επιπέδου που αντιστοιχούσε στον μέσο φοιτητή δέκα χρόνια πριν.
 • Η διάθεση των εκπαιδευτικών να προάγουν και να αναπτύξουν τη διάθεση των φοιτητών τους για έρευνα / ανασκόπηση της βιβλιογραφίας και παρουσίασή τους στο κοινό ενός Συνεδρίου, τοποθετεί τις σπουδές φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα, επιτέλους, στο ύψος που τους αξίζουν.

Το Συνέδριο χαιρέτησε, μετά από πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Φ. κ. Γιώργος Γεωργούδης. Η υποδοχή και η φιλοξενία των Θεσσαλονικέων συναδέλφων μας ήταν θερμότατη, βάζοντας σε νέο επίπεδο τις σχέσεις της Εταιρείας με τους συναδέλφους της Βόρειας Ελλάδας.

{mosimage}

{mosimage}

{mosimage}

Ο καθηγητής κ. Πέτρος Πουλμέντης, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Φ. κ. Γεωργούδης, ο Αν. Καθηγητής κ. Ηλίας Καλλίστρατος, η Επ. Καθηγήτρια κ. Γεωργία Πέττα, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Φ. κ. Αλέξανδρος Σιδέρης και ο Καθ. Εφαρμογών κ Σάββας Μαυρομούστακος, στο χώρο του foyer του Συνεδριακού Κέντρου της Μονής Λαζαριστών.

Οι ευγενέστατες και γλυκύτατες φοιτήτριες της γραμματείας

Αποψη του εντυπωσιακού αμφιθεάτρου

{mosimage}

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις