Συνάδελφε,

Το τμήμα Παιδιού ιδρύθηκε το 1999, για να καλύψει τις ανάγκες όλων όσων εργαζόμαστε στη Θεραπευτική Φροντίδα του Παιδιού. Δηλαδή:

Την επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και συνεχή εκπαίδευση όλων μας. Την προέλκυση νέων συναδέλφων σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο χώρο. Tην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στο παιδί που πάσχει, που έχει αισθητηριακά ελλείμματα ή που εμποδίζεται να αναπτυχθεί.

Γι' αυτό σε καλούμε:

Να μοιραστείς μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία σου, ώστε να οργανώσουμε τα Εκπαιδευτικά Μαθήματα με τρόπο που να καλύπτουν κι εσένα. Να βοηθήσεις στη δημιουργία και οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης. Να λάβεις μέρος στις Ομάδες Εργασίες.

Μας είσαι απαραίτητος/η. Έλα να δουλέψουμε όλοι μαζί. Είναι εξαιρετικά πολύτιμο. Για μας, το παιδί και βέβαια την οικογένεια σου. Εάν το Επιστημονικό σου ενδιαφέρον εστιάζεται στο παιδί, επικοινώνησε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο παρακάτω email.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα Νέα της ΕΕΕΦ

 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2022

    ΔΣ 2022 Πρόεδρος 2022: Δημήτρης ΒασμαρήςΓενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος ΤιγγινάγκαςΑ’ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Πέττα Β’ Αντιπρόεδρος: Αγγελική ΒερβαινιώτηΕιδικός Γραμματέας: Δημήτρης ΘωμόπουλοςΤαμίας:
  Read More
 • Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Μαρούσι, 01/04/2021 Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπείας (Ε.Ε.Ε.Φ.) ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί ένα από τα συλλογικά όργανα των Ελλήνων
  Read More
 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ε.Ε.Φ. 2021

  Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε PDFΕτήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Ε.Ε.Φ. στις
  Read More

Νέα από τα Τμήματα

Εκδηλώσεις